Сало - вельми корисний продукт, незважаючи на його високу калорійність. Головне, вживати його в помірній кількості. Дорослій людині достатньо всього 10-30 грамів на добу, причому краще їсти його на сніданок.

Про це повідомляють лікарі, передає РамблерНьюс. Унікальні властивості сала ще українські козаки знали, тому майже ніколи не хворіли. У салі містяться жиророзчинні вітаміни А, D і Е, здатн очищувати судини від бляшок.

Читайте Знай в Google News!

Сало стимулює вироблення жовчі

Дієтологи рекомендують вживати цей продукт вранці, бо сало стимулює вироблення жовчі. Проблеми з запорами зникнуть назавжди, якщо з'їдати на сніданок шматочок сала! Не варто їсти лише сало - краще поєднати із овочами.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

сало, скріншот з відео
сало, скріншот з відео

Сало зміцнює серцевий м'яз

Сало містить ненасичену арахідонову кислоту, яка сприяє зміцненню стінок судин, забезпечує нормальну роботу серцевого м'яза.

Сало стимулює розумову діяльність

Краще за каву допоможе сконцентрувати увагу шматочок сала! Лецитин, що входить до його складу, корисний для судин головного мозку.

Сало підвищує імунітет

Сало містить "корисний" холестерин і жири, які беруть активну участь у розвитку клітинних мембран, необхідних для побудови імунітету.

Їсти сало уві сні можна і до ситого життя, і до неприємностей, і навіть до ожиріння.

Розтлумачувач снів Міллер, наприклад, стверджує, що їсти сало уві сні до щасливого і вкрай несподіваного повороту долі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, щоб всі застуди та віруси обходили стороною: цілющий напій з імбиру та лимонів.

Також Знай.uа повідомляв, що 6-денна дієта підготує до Нового року: елементарні правила і ідеальна форма забезпечена.

Крім того, вам буде цікаво - навіщо замочувати гречку, бобові та інші крупи: ви навіть не уявляєте, що потрапляє у вашу кашу.