Дуже часто при приготуванні пиріжкою начинка начебто знущається і витікає з тіста. Багато господарок і господарів засмучуються з цього приводу і припиняють готувати смачну страву.

Але ми вам підкажемо дуже простий лайфхак, який позбавить цієї проблеми і допоможе уникнути падіння в бруд обличчям, коли ви захочете похвалитися своїми кулінарними навичками.

Одними з найпопулярніших начинок для пиріжків - варення та сир. Однак вони часто витікають із пиріжків. Однак є один простий і зручний варіант, який дозволяє вирішити цю проблему.

Пиріжки, скріншот: YouTube
Пиріжки, скріншот: YouTube

Як загусник можна використовувати крохмаль. Начинка не випливатиме з пиріжків і при інших додаткових компонентах: манка, вівсяні пластівці.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Використовуйте на півкіло начинки одну столову ложку даного загусника. Згущувач просто вирушає у сир. Змішувати крохмаль з ягодами можна тільки після того, як останні повністю розморозяться і позбудуться надлишку рідини.

Якщо ж стоїть завдання загуснути варення, то фахівці рекомендують довести його до кипіння і потримати в такому стані разом із крохмалем або манною крупою близько однієї хвилини. Це дозволить варенню застигнути.

Нагадаємо, як удвічі швидше відварити картоплю, заощадивши світло та газ: допоможе один простий продукт.

Раніше ми повідомляли про найсмачніший капустняк, як у бабусі: рецепт дешевого супу з багатим смаком.

Також не зайвим буде знання того, що робити, якщо помутнів розсіл в огірках: перевірені поради щодо порятунку консервації від вибуху банок.