Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

англійські сливи, стебла видалені
гранульований цукор
цукор мусковадо
кілька цільних гвоздик
1 паличка кориці
1 свіжий лавровий лист
ванільне морозиво хорошої якості

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей "Тисяча Зеленського": як батькам отримати гроші за своїх дітей Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Показати ще

Приготування:

1. Розміщуємо всю сливу у велику дрібну каструлю на середньому вогні і посипаємо обома типами цукру, додаючи більше або менше в залежності від солодощі плоду.

2. Додаємо достатню кількість води, щоб покрити фрукти на півдорозі, потім опускаємо гвоздику, паличку кориці і лавровий лист в каструлю. Доводимо до кипіння, потім накриваємо каструлю кришкою і зменшуємо тепло. Варимо протягом 6-7 хвилин.

3. Подаємо дуже холодне морозиво в мисках, викладаючи ложкою його над гарячими сливами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт імбирного "соку".