Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

сіль і перець за смаком

Популярні новини зараз
ТЦК буде безпощадним до цих жінок: кому загрожують штрафи на рівні з чоловіками Гороскоп на сьогодні 5 липня: заздрість, приховані інтриги та оригінальні ідеї – прогноз для всіх знаків Зодіаку Не бери слухавку: шахраї дзвонять саме із цих номерів - і ти вже в їхній пастці "Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
Показати ще

700 г картоплі

3 шматка бекону

1 головка червоної цибулі

4 ст. л. білого винного соусу

3 ст. л. зернистої гірчиці

Приготування:

1. У киплячій воді варимо картоплю до готовності. Зливаємо, охолоджуємо і розрізаємо на половинки. Перекладаємо в миску.

2. У сковороді, на середньому вогні обсмажуємо нарізані скибочки бекону. Додаємо подрібнену цибулю і обжарюємо, помішуючи, 3-4 хвилини. Далі прибираємо з вогню і вмішуємо 3 ст. л. оцту і гірчицю.

3. Викладаємо у теплу картоплю соус з беконом і перемішуємо. Солимо і перчимо. За бажанням додаємо ще трохи оцту. Подаємо теплим.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна зі сметаною.