Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

сіль і перець за смаком

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні, 12 червня: хто стане жертвою підступності та обману а у кого зруйнуються фінансові плани Ловлять просто в дорозі: українців мобілізовують з автівок Навіть інвалідність не зупинить: непридатним українцям автоматично припишуть статус "придатних" Мобілізації можна не боятися: в Україні знімуть з військового обліку чотири категорії чоловіків
Показати ще

700 г картоплі

3 шматка бекону

1 головка червоної цибулі

4 ст. л. білого винного соусу

3 ст. л. зернистої гірчиці

Приготування:

1. У киплячій воді варимо картоплю до готовності. Зливаємо, охолоджуємо і розрізаємо на половинки. Перекладаємо в миску.

2. У сковороді, на середньому вогні обсмажуємо нарізані скибочки бекону. Додаємо подрібнену цибулю і обжарюємо, помішуючи, 3-4 хвилини. Далі прибираємо з вогню і вмішуємо 3 ст. л. оцту і гірчицю.

3. Викладаємо у теплу картоплю соус з беконом і перемішуємо. Солимо і перчимо. За бажанням додаємо ще трохи оцту. Подаємо теплим.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна зі сметаною.