Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г курячої печінки

Популярні новини зараз
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть В українців перевірять житло – прийдуть додому Найдешевше тепло дають не дрова: як бюджетно нагріти житло, якщо немає світла та газу "Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
Показати ще

1,5 головки червоної цибулі

2 ст. л. меду

100 мл білого сухого вина

20 мл оливкової олії

сіль і перець за смаком

Приготоыление:

1. Заливаємо печінку вином і залишаємо на 1 годину.

2. Цибулю нарізаємо тонкими смужками і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Додаємо до цибулі мед, перемішуємо і готуємо ще 4-5 хвилин, помішуючи.

3. Печінку приправляємо спеціями, обсмажуємо на добре розігрітій сковороді протягом 7-10 хвилин. Перекладаємо печінку на блюдо, зверху кладемо цибулю і подаємо до столу.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного пирога без борошна.