Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 морква

1 середнє яблуко

Популярні новини зараз
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку
Показати ще

1 стакан пшеничного борошна

1 стакан манної крупи

100 г цукру

3-4 ст.л. олії

1 ч.л. розпушувача

1-2 пучка меленого імбиру

0,5 ч.л. меленої кориці

1 ст.л. кунжуту

Приготування:

1. Очищаємо моркву. Змішуємо сухі інгредієнти: борошно, цукор, манку та розпушувач. Додаємо корицю, імбир та кунжут. Перемішуємо.

2. Моркву та яблуко без шкірки натираємо на дрібній тертці, додаємо до сипучих інгредієнтів і поливаємо олією. Замішуємо тісто.

3. Форму невеликого діаметру застеляємо папером, змащуємо олією. Розподіляємо тісто по формі.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо на 30-35 хвилин до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних голубців з сиром та грибами.