Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 морква

1 середнє яблуко

Популярні новини зараз
Хотіли допомогти, але опиняться в армії: ТЦК наказали мобілізувати всіх добровольців із груп ППО Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
Показати ще

1 стакан пшеничного борошна

1 стакан манної крупи

100 г цукру

3-4 ст.л. олії

1 ч.л. розпушувача

1-2 пучка меленого імбиру

0,5 ч.л. меленої кориці

1 ст.л. кунжуту

Приготування:

1. Очищаємо моркву. Змішуємо сухі інгредієнти: борошно, цукор, манку та розпушувач. Додаємо корицю, імбир та кунжут. Перемішуємо.

2. Моркву та яблуко без шкірки натираємо на дрібній тертці, додаємо до сипучих інгредієнтів і поливаємо олією. Замішуємо тісто.

3. Форму невеликого діаметру застеляємо папером, змащуємо олією. Розподіляємо тісто по формі.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо на 30-35 хвилин до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних голубців з сиром та грибами.