Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г картоплі

250 г печериць

Популярні новини зараз
Українцям підвищать пенсії з 1 жовтня Можуть скасувати відстрочку та мобілізувати: юристи попередили – з чим краще не ризикувати Нові правила вручення повістки: присутність чоловіка не обов’язкова Мобілізація в Україні набирає обертів: кого ТЦК планують призвати у вересні
Показати ще

1 цибуля

сіль та перець за смаком

олія для смаження

Приготування:

1. Сиру картоплю чистимо, миємо і натираємо на середній тертці.

2. Гриби миємо, чистимо та мілко нарізаємо.

3. Цибулю натираємо.

4. Змішуємо всі інгредієнти, солимо, перчимо за смаком.

5. Викладаємо деруни на гарячу сковороду з олією і смажимо з обох боків на маленькому вогні.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт класичного печінкового торта.