Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г картоплі

250 г печериць

Популярні новини зараз
Банки встановили ліміти на зняття грошей Ухилянтів порадували нововведеннями: без візиту до ТЦК і суттєва знижка Українців накриють масштабні перевірки в липні: кого позбавлять соцвиплат та пенсій Продається на ринках та магазинах: в Україні з'явився на прилавках смертельно небезпечний продукт
Показати ще

1 цибуля

сіль та перець за смаком

олія для смаження

Приготування:

1. Сиру картоплю чистимо, миємо і натираємо на середній тертці.

2. Гриби миємо, чистимо та мілко нарізаємо.

3. Цибулю натираємо.

4. Змішуємо всі інгредієнти, солимо, перчимо за смаком.

5. Викладаємо деруни на гарячу сковороду з олією і смажимо з обох боків на маленькому вогні.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт класичного печінкового торта.