Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г картоплі

250 г печериць

Популярні новини зараз
Літо почнеться зі зростання тарифів: які платіжки збільшаться Українців дурять на кожній платіжці: експерт розкрив справжню ціну кіловата електроенергії У пенсіонерів заберуть 30% від виплати: кому ПФУ не повністю зарахує кошти Пекельне літо: на Україну чекає нова хвиля аномальної спеки, прогноз погоди лякає
Показати ще

1 цибуля

сіль та перець за смаком

олія для смаження

Приготування:

1. Сиру картоплю чистимо, миємо і натираємо на середній тертці.

2. Гриби миємо, чистимо та мілко нарізаємо.

3. Цибулю натираємо.

4. Змішуємо всі інгредієнти, солимо, перчимо за смаком.

5. Викладаємо деруни на гарячу сковороду з олією і смажимо з обох боків на маленькому вогні.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт класичного печінкового торта.