Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Склад:
- 1/2 склянки пшона
- 1 середня цибуля
- 1 велика морква
- 200 г печериць
- 1-2 ст. л. борошна
- сіль і перець за смаком
Популярні новини зараз
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Показати ще
Приготування:
Смачний і ситний рецепт котлеток з грибами - ідеальний варіант для щоденного меню під час Великого посту. Спробуйте і вам точно сподобається.
Для приготування смачних пісних котлет нам знадобиться: борошно, пшоно, цибулина, морква, печериці, сіль і перець. Приступимо.
- Промиваємо пшоно, заливаємо водою (1,5 склянки), доводимо до кипіння. Як тільки закипить, зливаємо воду (щоб прибрати гіркоту з пшона).
- Знову заливаємо 1,5 склянки води, солимо і варимо до готовності. Коли каша буде готова, трохи охолоджуємо.
- Підсмажуємо цибулю (порізана кубиками), морква (натерти на крупній тертці), гриби (порізані пластинками).
- Перекручуємо через м’ясорубку смажені гриби з цибулею і морквою, пшоняну кашу. Солимо і перчимо за смаком. Додаємо борошно, добре перемішуємо.
- Змочуємо руки холодною водою і формуємо котлети. Обмочуємо в панірувальні сухарі або в борошні і смажимо на сковороді до золотистої скоринки з обох сторін.