Час приготування: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 1 цибулина
- 250 г морської капусти
- 2 моркви
- 2 картоплі
- 1 буряк
- пісний майонез за смаком
- сіль, перець за смаком
Популярні новини зараз
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще
Приготування:
- Іноді під час посту зовсім немає фантазії, що приготувати, ідеї закінчуються. Перед вами свіжа ідея цікавого рецепта, який ідеально підійде під час Великого посту. Оселедець під шубою з морською капустою - це смачний і пікантний рецепт звичного страви. Спробуйте і точно не пошкодуєте.
- Для приотовления цієї страви нам знадобляться такі інгредієнти: морська капуста, морква, картопля, буряк, пісний майонез, сіль і перець за смаком. Приступимо.
- Для початку моєму картоплю, буряк і моркву. Варимо до готовності.
- Потім морську капусту промиваємо під проточною водою, також можна порізати, якщо дуже довга.
- Тепер всі овочі натираємо на крупній тертці.
- Салат викладаємо шарами, змащуючи кожен шар майонезом: цибулю, морська капуста, картопля, сіль, моркву, буряк.
- Зверху прикрашаємо зеленню. Оселедець під шубою з морською капустою готова. Приємного апетиту!