Час приготування: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Склад:

  • 500 г печериць
  • 80 мл яблучного оцту
  • 120 мл олії
  • 2 зубчики часнику
  • 10 горошин чорного перцю
  • 1 ч. л. солі
  • 2 ч. л. цукру
  • 4 лаврових листа

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Приготування:

  1. Сьогодні ми покажемо вам як приготувати найкращі мариновані гриби прямо вдома. Така страва підходить і всім тим хто поститься, і як смачна закуска на святковий стіл. Рецепт страви дуже простий. Такими грибочками також можна доповнювати салати та інші страви. Головна наша мета - це смачний маринад.
  2. Для приготування цих смачних грибочків нам знадобляться такі інгредієнти: печериці, часник, сіль, цукор, чорний перець горошком, лавровий лист. Приступимо.
  3. В першу чергу нам слід помити гриби. Якщо вони великі за розміром, порізати навпіл або на чотири частини. Зубці часнику пропустити через часникодавку.
  4. Після цього в сковорідку покласти всі інгредієнти, закрити кришкою і поставити смажитися на середньому вогні.
  5. Коли суміш закипить, зменшити вогонь на самий маленький і тушкувати протягом приблизно 5 хвилин.
  6. Висипати гриби у скляну банку, залишити, щоб повністю охололи і поставити в холодильник на 4 години.
  7. Мариновані печериці готові, дуже смачні. Добре поєднуються з м'ятою картоплею, салатами та іншими стравами. Приємного апетиту!