Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатисяприготування: 90 хв
Порції: 4
Інгредієнти:
- 100 г гарбуза
- 2 яблука
- 2 ст. л. манної крупи
- 2 яйця
- 1 склянку молока
- 2 ст. л. цукру
- 1 ч. л. вершкового масла
Популярні новини зараз
Дівчинку відвезли до лікарні з власного похорону: родичі прийшли попрощатися, а вона стиснула їхні руки
Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій
Українців змусять забути про готівку: дорогі покупки тепер тільки по карті
Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок
Показати ще
Приготування:
- Пудинг з гарбуза - це смачний і корисний десерт, який не зашкодить вашій фігурі. Їжте смачно і худніть. Таке блюдо можна приготувати всього за кілька простих кроків, а подавати так, як душа забажає.
- Для приготування смачного пудингу з гарбуза нам знадобляться прості доступні інгредієнти: гарбуз, яблука, манна крупа, яйця, молоко, трохи цукру і вершкове масло. Присупим.
- В першу чергу гарбуз очищаємо від шкірки і нарізаємо її на невеликі шматочки. Далі заливаємо гарбуз молоком і тушкуємо на плиті в каструлі до напівготовності.
- Потім додаємо терті на крупній тертці яблука, поступово всипаючи манну крупу і постійно перемішуючи масу на маленькому вогні щоб уникнути утворення грудочок.
- Після цього вимикаємо вогонь і даємо пудингу трохи охолонути. Коли маса охолоне, додаємо збиті яйця до піни і 1 ст. ложку вершкового масла, добре все перемішуємо і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку випікатися протягом приблизно 30 хвилин. Подаємо в десертній посуді або чашках, теплим або холодним. Приємного апетиту!