Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатисяприготування: 90 хв
Порції: 4
Інгредієнти:
- 100 г гарбуза
- 2 яблука
- 2 ст. л. манної крупи
- 2 яйця
- 1 склянку молока
- 2 ст. л. цукру
- 1 ч. л. вершкового масла
Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще
Приготування:
- Пудинг з гарбуза - це смачний і корисний десерт, який не зашкодить вашій фігурі. Їжте смачно і худніть. Таке блюдо можна приготувати всього за кілька простих кроків, а подавати так, як душа забажає.
- Для приготування смачного пудингу з гарбуза нам знадобляться прості доступні інгредієнти: гарбуз, яблука, манна крупа, яйця, молоко, трохи цукру і вершкове масло. Присупим.
- В першу чергу гарбуз очищаємо від шкірки і нарізаємо її на невеликі шматочки. Далі заливаємо гарбуз молоком і тушкуємо на плиті в каструлі до напівготовності.
- Потім додаємо терті на крупній тертці яблука, поступово всипаючи манну крупу і постійно перемішуючи масу на маленькому вогні щоб уникнути утворення грудочок.
- Після цього вимикаємо вогонь і даємо пудингу трохи охолонути. Коли маса охолоне, додаємо збиті яйця до піни і 1 ст. ложку вершкового масла, добре все перемішуємо і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку випікатися протягом приблизно 30 хвилин. Подаємо в десертній посуді або чашках, теплим або холодним. Приємного апетиту!