Форшмак не всі вміють готувати смачно. Здавалося б, така проста закуска, але тут дуже важливо дотримуватися правильних пропорцій і обирати необхідні інгредієнти. Її, як і борщ, досить легко зіпсувати.

Особливо сильно вона подобається любителям оселедцю, адже це головна її складова, але смак набагато яскравіший.

Оселедець. Фото: Територія
Оселедець. Фото: Територія
Оселедець. Фото: Територія

Назва делікатесу в перекладі з німецької означає "закуска", але належить ця страва до класичної єврейської кухні. Форшмак саме за цим рецептом виходить дуже смачним і ніжним, а відмінно поєднується з картоплею і підсмаженими грінками.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще
  • Оселедець – 200 грам
  • Цибуля - 30 грам
  • Яйце варене - 1 шт
  • Яблуко – 25 грам
  • Хліб білий (м'яка частина) – 30 грам
  • Вершки - 70 грам
  • Вершкове масло - 10 грам

Процес приготування дуже простий:

Хліб заливаємо вершками і даємо постояти, доки він все не вбере. Усі інгредієнти пропустити через м'ясорубку. Двічі. Це важливо, не полінуйтеся, тоді смак виходить ніжнішим.

В кінці спробуйте на сіль, але врахуйте, що оселедець і так солоний, тому тут головне не переборщити. І все, готово. Можна подавати з грінками та картоплею.

Раніше ми писали про те, як приготувати п'янкий десерт із шампанського, який зарядить усіх на Новий 2023 рік: простий рецепт та легка голова після

Як повідомляв Знай.ua, простий рецепт смачного супу з пельменями "Як у баті": з цим не зрівняється навіть солянка та окрошка

Також портал Знай.ua писав, що дуже ніжна ікра з моркви на Новий рік: від кабачкової не відрізнити, а Чорний Кролик точно оцінить