Час підготовки: менше 30 хвилин
Порції: 1
Підходить для вегетаріанців

Інгрідієнти:
¼ червоної цибулі, тонко нарізати
Боби - 400 г
Авокадо - 1 шт., очистити і нарізати
Помідори черрі - 100г
Базилік - 20 г, нарізати
¼ лимона, тільки сік
Оливкова олія - ½ ст. л.
Сіль і мелений чорний перець

Приготування:
1. Замочуємо цибулю в невеликій мисці з холодною водою протягом 5 хвилин, щоб охолодити.
2. Змішуємо боби, авокадо, помідори черрі і базилік в мисці.
3. Зливаємо цибулю і додаємо в салат.
4. Поливаємо лимонним соком і олією, приправляємо сіллю і перцем.

Популярні новини зараз
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт низькокалорійних брауні.