Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгрідієнти:
оливкова олія
2 курячі грудки без шкіри (200 г кожна)
½ цибулини, дрібно нарізати
1 часникова гвоздика, подрібнити
100 г грибів, нарізати
250 мл курячого бульйону
сіль і перець
100 мл жирний крем-фрешу
1 ст. л. свіжозрізаної петрушки, для гарніру
300 г брокколі на пару, для подачі
Приготування:
1. Нагріваємо олію на антипригарній сковороді, додаємо курячі грудки і обсмажуємо протягом 10 хвилин або до тих пір, поки вони не обсмажаться з обох сторін.
2. У ту ж сковороду додаємо трохи олії і обсмажуємо цибулю протягом 2-3 хвилин або до напівпрозорості. Додаємо часник і обсмажуємо ще 1-2 хвилини. Додаємо гриби і обсмажуємо до золотисто-коричневого кольору.
3. Повертаємо курчати на сковорідку і перемішуємо. Доводимо до кипіння. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо 12-15 хвилин. Приправляємо сіллю і перцем.
4. В цей же час, варимо брокколі в киплячій солоній воді до кипіння.
5. Перемішуємо все з фреш-кремом і петрушкою в соусі.
На порталі "Знай.uа" ви так само можете знайти рецепт традиційного шотландського кранахана.