Час підготовки: менше 30 хвилин
Час готування: 30 хвилин
Порції: 6-8

Інгредієнти:

300 р борошна грубого помелу
1 ч. л. солі
½ ст. л. розпушувача
1 ст. л. насіння анісу або фенхеля
1 ч. л. меду
30 г масла

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 5 листопада: рутина стрільців, поїздки риб та спілкування раків Без довідки не буде виплат: який документ пенсіонери мають подати до ПФУ Україну накриє мокрим снігом: синоптикиня розповіла про швидке похолодання до -12, коли готувати шапки "Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
Показати ще

Приготування:

  1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
  2. Насипаємо борошно у велику миску. Додаємо сіль, розпушувач, насіння анісу, мед і масло. Ретельно перемішуємо, потім повільно починаємо додавати 175 мл води, помішуючи, поки у нас не буде м'якого тіста.
  3. Далі щедро розсипте борошно на робочій поверхні і розкатуйте тісто, поки воно не стане тонким.
  4. Вирізаємо з тіста кружечки діаметром приблизно 20 см - повинно вийти 6 - 8 кружечків. Вирізаємо невеликі отвори в середині кружечків.
  5. Поміщаємо хлібці на деко і наколюємо кожен з них виделкою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яєчного хліба з коричневим соусом.