Час підготовки: 1-2 години
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8


Інгрідієнти:
450 р картоплі, нарізати шматками
450 г змішаної замороженої риби, такої як тріска, пікша, лосось
2 ст. л. нарізаної свіжої петрушки
1 яйце
рослинна олія для смаження
сіль і мелений чорний перець


Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 190 градусів.
2. Для картопляного пюре дводимо горох в солоній воді до кипіння. Додаємо в горох картоплю і варимо до готовності, близько 15 хвилин. Після зливаємо воду в друшляку і залишаємо на кілька хвилин. Далі збиваємо картоплю в пюре і відставляємо на час.
3. Поміщаємо заморожену рибу на деко і запікаємо в духовці близько 10-15 хвилин. Коли риба досить охолоне, видаляємо шкіру і будь кістки, розрізаємо рибу на великі шматки.

Популярні новини зараз
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Показати ще


4. Збиваємо рибу, картопляне пюре, петрушку і яйце, поки вони не будуть добре скомбіновані. Приправляємо сіллю і перцем. Складаємо з тіста 8-12 котлеток, і відкладаємо для охолодження на 1 годину.
5. Нагріваємо олію на сковороді і обсмажуємо рибні коржі до золотисто-коричневого кольору з кожної сторони. Подаємо з соусом тартар і простим салатом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", цей рецепт сальси - справжня спокуса.