Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 8

Інгрідієнти:

10-15 невощених лимонів
250 г морської солі (в залежності від розміру лимонів)
2 палички кориці (за бажанням)
2 сушених червоних чилі (за бажанням)
4 лаврових листа (за бажанням)

Приготування:

Популярні новини зараз

Андре Тан одягнув Катю Осадчу у вузькі сукні, від вагітного животика жодного сліду: "Спадщина предків"

Рідкісну праворульну "Волгу" від ГАЗ-21 відшукали за кордоном: справжня "чорна блискавка"

Настя Каменських у купальнику засвітила найсокровенніше, навіть Оля Полякова не стрималася: "Пальцем?"

Українець прославив Карпати неймовірним знімком на весь світ: захоплює дух, поки гори огортає снігом

Показати ще

1. Щоб очистити банки, попередньо розігріваємо духовку до 140 градусів. Вимиваємо банки в теплій мильній воді, потім ретельно промиваємо під проточною водою. Залишаємо банки і кришки сохнути, перевернувши, в духовці.

2. Для приготування консервованих лимонів очищаємо лимони, потім розрізаємо кожен навпіл. Поділяємо кожну половину лимона на три довгих тонких скибочки.

3. Щільно пакуємо лимони в стерилізовані банки, обережно обліпивши їх сіллю, створюючи шари. Покладіть трави і спеції, якщо використовуєте, навколо лимонів.

4. Добре притискаємо лимони і завершуємо остаточним шаром солі.

5. Залишаємо банки в прохолодному темному місці, принаймні, за три місяці до використання. Перевертаємо банки кожного дня. У нижній частині банки завжди повинен бути шар солі, тому при необхідності додаємо її додатково.

6. Після відкриття тримаємо в холодильнику.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт рибних котлет.