Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

8 червоних або жовтих перців
2 великих картоплі, варені і пюре
85 г сиру, розрізати на дуже маленькі кубики
4 ст. л. свіжого тертого пармезану
1 яйце
3 ст. л. дрібно нарізаної цибулі
оливкова олія
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Видаляємо стебла з перцю і відкладаємо. За допомогою невеликого гострого ножа видаляємо білу мембрану і насіння зсередини перцю, намагаючись не розірвати плоть.

3. Змішуємо картопляне пюре, твердий сир, пармезан, яйце, цибулю, сіль і перець. Використовуючи чайну ложку, наповнюємо три чверті перців повною сумішшю, а потім кладемо стебла назад на місце, як корок. Кладемо перець щільно в рукав для випікання змащуємо оливковою олією і запікаємо близько 30 хвилин до готовності.

4. Негайно подаємо з зеленим салатом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", цей рецепт сальси - справжня спокуса.