Інгрідієнти:

1 велика морква, очищена, грубо терта
6 фініків
1/4 склянки висушеного ананаса
1 склянку вівсянки
1 ст. л. мигдалю
1/2 ч. л. меленої кориці
1/4 ч. л. мускатного горіха
1/2 склянки висушеного кокосу

Приготування:

1.Обробляємо моркву, фініки, ананаси, вівсянку, мигдаль, корицю і мускатний горіх в кухонному комбайні до однорідної консистенції.
2.Робимо з суміші кульки. Посипаємо кокосом. Даємо охолонути принаймні годину. Зберігаємо в герметичному контейнері в холодильнику протягом 1 тижня.

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 7 жовтня: відповідальність близнюків, переговори дів та успіх козерогів Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
Показати ще

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт бренді-соусу.