Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6-8

Інгрідієнти:

Для карамелізованого лука:
1 ст. л. оливкової олії
25 г несолоного масла
2 великих цибулини
½ ч. л. солі
½ ч. л. перцю
Для хот-догів:
160 г витриманого свинячого жиру (сало)
25 г свинина (жир)
250 г м'яса свинини
2 яйця
1 ч. л. кукурудзяного борошна
сіль і мелений чорний перець
свіжий тертий мускатний горіх
затискний коріандр
4 ст. л. замороженого молока
натуральні овечі кишки, ретельно очищені під холодною проточною водою
Для подання:
булочки для хот-догів
гірчиця

Приготування:

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

1. Для карамелізованого лука нагріваємо масло в каструлі і додаємо цибулю, сіль і перець. Готуємо на повільному вогні протягом 20-30 хвилин, час від часу помішуючи, до золотисто-коричневого кольору.

2. Для хот-догів нарізаємо весь жир і сало, потім поміщаємо в кухонний комбайн з фаршем і всіма іншими інгредієнтами, за винятком кишок. Змішуємо в гладку пасту. Заповнюємо цією пастою овечі кишки. Закручуємо їх в окремі сосиски близько 15 см.

3. Поміщаємо в каструлю з холодною водою і доводимо до 86 градусів. Вода не повинна перевищувати цю температуру. Варимо протягом приблизно 10 хвилин або до готовності свинини.

4. Зливаємо воду і подем з булочкою і гірчицею.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гарячого шоколаду.