Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгрідієнти:

20 г кукурудзи
300 мл молока
300 г змішаної риби, включаючи копчену пікшу, тріску і лосось
50 г шпинату
½ дрібного лимона
1 тонка скибочка білого або коричневого хліба
15 г пармезану
морська сіль і мелений чорний перець
100 г замороженого горошку

Приготування:

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

1. Поміщаємо кукурудзяне борошно в маленьку миску і перемішуємо в 3 столових ложках молока, поки він не утворює гладку пасту.

2. Виливаємо молоко, що залишилося в каструлі з антипригарним покриттям. Додаємо рибу, шпинат і лимонну цедру в каструлю і приправляємо трохи сіллю і перцем. Доводимо молоко до ніжного кипіння і варимо 3-4 хвилини, або поки риба починає лущитися, періодично помішуючи.

3. Перемішуємо з сумішшю кукурудзяного крохмалю і варимо 1 хвилину, або поки соус не загусне. У разі необхідності приправляємо.

4. Розігріваємо гриль до максимуму. Розриваємо хліб на дрібні шматочки і кидаємо в маленьку миску з пармезаном. Розкидаємо по рибі.

5. Поміщаємо тарілку або посуд на піддон для випічки і жаримо приблизно протягом 2 хвилин, або поки верхній шар не стане хрустким і злегка підсмаженім - уважно слідкуйте, щоб він не горів.

6. Поміщаємо горох в каструлю з киплячою водою і варимо 2-3 хвилини або згідно з пакетним інструкцій. Зливаємо, і негайно подаємо з запіканкою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт лимонного рулету.