Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1

Інгрідієнти:

25 г скибочка шинки
40 г шпинату
1 яйце
30 г борошна
2 г маргарину з низьким вмістом жиру (необов'язково)

Приготування:

Популярні новини зараз
Головне за 19 липня: нове посилення мобілізації, "сюрприз" від Резерв+, підвищення цін на комуналку та надбавки до пенсій Не пенсія, а знущання: хто з українців приречений на копійчані виплати від держави До 6 грн за 1 кВт: коли в Україні планують підняти тариф на світло Українці отримують дивні смс від ТЦК: юристи пояснили, як реагувати
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Наливаємо трохи киплячої води в маленьку каструлю на повільному вогні. Додаємо шпинат і варимо 2 хвилини. Знімаємо з вогню, вичавлюємо зайву воду і кладемо поверх шинки.

3. Розбиваємо яйце поверх шпинату. Випікаємо 10-15 хвилин.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт груш в білому вині.