Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1

Інгрідієнти:

25 г скибочка шинки
40 г шпинату
1 яйце
30 г борошна
2 г маргарину з низьким вмістом жиру (необов'язково)

Приготування:

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Наливаємо трохи киплячої води в маленьку каструлю на повільному вогні. Додаємо шпинат і варимо 2 хвилини. Знімаємо з вогню, вичавлюємо зайву воду і кладемо поверх шинки.

3. Розбиваємо яйце поверх шпинату. Випікаємо 10-15 хвилин.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт груш в білому вині.