Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгрідієнти:

рослинна олія
250 г грибів, нарізаних
1 невелика часникова гвоздика
1 ст. л. цибулі
4 великих яйця
мелений чорний перець
Для салату:
1 маленький салат
100 г помідорів чері
1/3 огірка

Приготування:

Популярні новини зараз
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати По 3600 грн на руки три місяці поспіль: кільком категоріям українців виплатять допомогу
Показати ще

1. Змащуємо невелику вогнестійку сковорідку олією і ставимо на великий вогонь. (Підстава сковороди не повинна бути ширше, ніж близько 18 см) Смажимо гриби в три партії протягом 2-3 хвилин або до тих пір, поки вони не пом'якшаться. Нахиляємо приготовані гриби в сито над мискою, щоб злити сік.

2. Повертаємо усі гриби в каструлю і приправляємо часником і цибулею, а також дрібкою меленого чорного перцю. Готуємо ще хвилину, потім зменшуємо вогонь до мінімуму.

3. Розігріваємо гриль до самої гарячої точки. Виливаємо яйця поверх грибів. Готуємо протягом п'яти хвилин.

4. Ставимо каструлю під гриль протягом 3-4 хвилин.

5. Змішуємо інгредієнти салату в мисці.

6. Виймаємо з гриля. Кладемо на дошку і нарізаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт брускети з бобами і козячим сиром.