Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1-2 години
Порції: 4

Інгрідієнти:

1 ч. л. оливкової олії
350 г ягняти
16 маринованых цибулин
1 зубчик часнику, подрібнений
600 мл бульйону ягняти
200 г помідори
2 х 400 г банок з квасолею
320 г зелених бобів
250г томатів черрі
мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Якою буде максимальна пенсія у 2025 році: чи очікувати українцям на підвищення виплат Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

1. Нагріваємо олію в антипригарній сковороді, додаємо баранину і обсмажуємо протягом 3-4 хвилин до коричневого кольору. Видаляємо м'ясо з каструлі і відкладаємо.

2. Додаємо цибулю і часник в сковорідку і обсмажуємо протягом 4-5 хвилин.

3. Повертаємо м'ясо на сковорідку. Додаємо бульйон, помідори і квасолю. Доводимо до кипіння, помішуючи, потім накриваємо і тушкуємо протягом 1 години, або поки м'ясо не стане м'яким.

4. Між тим, доводимо каструлю з водою до кипіння і промиваємо зелені боби.

5. Додаємо помідори черрі в рагу і приправляємо меленим перцем. Продовжуємо варити 10 хвилин.

6. Поділяємо тушковане м'ясо між чотирма тарілками, кладемо зелені боби поруч і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гарячого пряного сидру.