Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгрідієнти:
1 кг курячих крилець
рослинна олія
кілька паличок селери
сіль і мелений чорний перець
Для гарячого соусу:
Масло 50 г / 1 мл
2 зубчики часнику, подрібнені
гарячий соус
1 ст. л. сидр-оцту
1 ч. л. цукру
Для синього сирного соусу:
100 г вершкового сиру
1 маленький цибулю
100 мл сколотин
150 мл вершків
1 ч. л. оцту
Приготування:
1.Викладаємо крильця на стійку в холодильнику, накриваємо і охолоджуємо на ніч.
2.Для гарячого соусу плавимо масло в маленькій каструлі і додаємо часник. Тушкуємо м'яко протягом хвилини або двох, потім збиваємо в гарячому соусі, оцеті і цукор. Приправляємо сіллю і перцем.
3.Щоб приготувати соус з синього сиру, змішуємо сир з цибулею, пахтою, кремом і оцтом.
4.Наливаємо достатньо масла в глибоку сковороду або велику каструлю, щоб заповнити її не більше ніж на половину. Нагріваємо олію до 160 °. Готуємо крила партіями протягом 10 хвилин. Піднімаємо температуру масла до 190 ° і знову обсмажуємо.
5. Поміщаємо крила в миску і поливаємо гарячим соусом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт тосту з авокадо.