Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

1 кг дрібної картоплі
300 г бекону, кожен розрізаний на 3 смуги
мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 11 жовтня: покупки тельців, увага раків та сюрприз стрільців Мораторій на комуналку: українцям пояснили, чому заплатять ще більше Ухилянтів за кордоном залишать у спокої: прийнято важливе рішення щодо мобілізації У Міненерго вирішили долю тарифів: скільки платитимемо за світло, тепло та гарячу воду
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Нарізаємо на вузькі скибочки картоплю, але не до самої основи.

3. Загортаємо кожну картоплю наполовину беконом і кладемо на деко. Випікаємо протягом 30-40 хвилин або поки картопля не буде приготована.

На порталі "Знай.иа" ви також можете знайти рецепт рибної запіканки.