Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

1 кг дрібної картоплі
300 г бекону, кожен розрізаний на 3 смуги
мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ "Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Нарізаємо на вузькі скибочки картоплю, але не до самої основи.

3. Загортаємо кожну картоплю наполовину беконом і кладемо на деко. Випікаємо протягом 30-40 хвилин або поки картопля не буде приготована.

На порталі "Знай.иа" ви також можете знайти рецепт рибної запіканки.