Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2-4
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгрідієнти:
250 мл подвійних вершків
4 ст. л. лікеру лимончелло
200 г білого шоколаду
500 г змішаних ягід
Приготування:
1. Кладемо вершки і дві столові ложки лимончелло в каструлю і нагріваємо до тих пір, поки він не досягне кипіння.
2. Прибираємо каструлю з вогню і додаємо білий шоколад.
3. Виймаємо ягоди з морозилки і розкладаємо їх в тарілці. Посипаємо рештою двома столовими ложками лімончелло і залишаємо на п'ять хвилин.
4. Використовуючи гумовий шпатель, обережно перемішуємо суміш шоколадного крему поки він не стане гладким, потім виливаємо його на ягоди і негайно подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яблук в карамелі.