Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 12
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгрідієнти:
2 апельсина
115 г маргарину
115 г цукру
2 яйця
3 ч. л. розпушувача
175 г манної крупи
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо глибоку форму маргарином.
2. Збиваємо кубики апельсинів в кухонному комбайні і відкладаємо.
3. Збиваємо маргарин і цукор в мисці до легкої і однорідної консистенції. Змішуємо в яйцях, а потім додаємо розпушувач і манну крупу. Перемішуємо, щоб об'єднати.
4. Виливаємо суміш у підготовлену форму і ставимо в духовку. Після перших 10 хвилин опускаємо температуру печі до 170 ° і запікаємо ще 40 хвилин або до тих пір, поки торт не стане золотисто-коричневим зверху.
5. Виймаємо пиріг з духовки і даємо охолонути у формі.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт корисної піци без глютену.