Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 12

Інгрідієнти:

2 апельсина
115 г маргарину
115 г цукру
2 яйця
3 ч. л. розпушувача
175 г манної крупи

Приготування:

Популярні новини зараз
Непридатним до служби загрожує мобілізація: як оскаржити висновок ВЛК за новими правилами Українцям припинять подачу газу: газовики попередили про тимчасові ускладнення Необхідно замінити: Vodafone зробили важливе оголошення для абонентів Українцям масово повертають гроші за комуналку: терміново перевірте усі квитанції
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо глибоку форму маргарином.

2. Збиваємо кубики апельсинів в кухонному комбайні і відкладаємо.

3. Збиваємо маргарин і цукор в мисці до легкої і однорідної консистенції. Змішуємо в яйцях, а потім додаємо розпушувач і манну крупу. Перемішуємо, щоб об'єднати.

4. Виливаємо суміш у підготовлену форму і ставимо в духовку. Після перших 10 хвилин опускаємо температуру печі до 170 ° і запікаємо ще 40 хвилин або до тих пір, поки торт не стане золотисто-коричневим зверху.

5. Виймаємо пиріг з духовки і даємо охолонути у формі.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт корисної піци без глютену.