Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 1-2

Інгрідієнти:

1 велике яйце
3 ст. л. дрібно натертого пармезану
¼ ч. л. паприки
1 ч. л. діжонської гірчиці
½ ч. л. Вустерширського соусу
3 ст. л. жирного молока
2 скибочки білого хліба
1 ст. л. несолоного масла
½ ч. л. оливкової олії

Приготування:

Популярні новини зараз
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Показати ще

1. Збиваємо яйце, пармезан, паприку, гірчицю, соус Вустерширу і молоко разом в неглибокому блюді, в яке увійдуть шматочки хліба.

2. Тримаємо в хліб у цій суміші приблизно 2 хвилини з кожного боку, натискаючи на неї всі час від часу.

3. Коли хліб замочується, нагріваємо олію в сковороді на середньому вогні. Як тільки масло почне пузиритися, обсмажуємо хліб приблизно на 2 хвилини з кожного боку.

4. Видаляємо хліб з сковороди і посипаємо нарізаною петрушкою і тонко нарізаною цибулею.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт апельсинового пирога.