Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2

Інгрідієнти:

Для часникового майонезу:
2 яєчних жовтка
сіль і мелений білий перець
Оливкову олію
175 мл соняшникової олії
лимонний сік за смаком
2 зубчики часнику, подрібнені до пасти
Для ягняти:
4 скибочки холодної приготовленої філе ягняти
сіль і мелений чорний перець
борошно
1 яйце
панірувальні сухарі
1 ст. л. масла
крес-салат, для сервірування

Приготування:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

1. Для часникового майонезу поміщаємо яєчні жовтки в миску з сіллю і свіжомеленим білим перцем. Поступово збиваємо разом, дуже повільно додаючи олію, а потім оливкова олія. Як тільки суміш стане дуже щільною, додаємо трохи лимонного соку.

2. Продовжуємо збивати, додаючи масло трохи швидше і прискорюючи швидкість взбития. Додаємо лимонний сік, сіль і мелений чорний перець за смаком. Ставимо в холодильник.

3. Приправляємо ягняти з сіллю і свіжозамороженим чорним перцем. Поміщаємо борошно, яйце і сухі хлібні крихти в три дрібні миски. Занурюємо скибочки ягняти в борошно, потім в яйце і панірувальні сухарі.

4. Нагріваємо олію в сковороді на важкій основі і обсмажуємо скибочки ягняти до золотисто-коричневого кольору. Обережно перевертаємо ягняти і смажимо на іншій стороні. Видаляємо ягняти з сковороди і зливаємо на кухонну папір.

5. Перемішуємо подрібнений часник майонез. Покладемо скибочки на тарілку і подаємо часниковий майонез в мисці збоку.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт густого супу з кукурудзою і копченою рибою.