Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин-1 годину
Порції: 4

Інгрідієнти:

50 г масла
6 якісних ковбас
1 цибулина
3 цибулі-шалот
2 зубчики часнику
1 ст. л. нарізаного свіжого мудреця
1 невелика гарбуз, очищена
1 ст. л. білого винного оцту
1 ч. л. цукру
200 г подрібнених консервованих помідорів
400 г консервованих бобів, осушених, промитих
500 мл курячого бульйону
сіль і мелений чорний перець
2 ст. л. свіжої петрушки для подачі

Приготування:

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Нагріваємо половину масла у великій каструлі на середньому вогні і обсмажуємо ковбаски протягом 4-5 хвилин або до золотистого кольору.

3. Додаємо масло, цибулю та цибулю-шалот і обсмажуємо протягом трьох хвилин. Додаємо листя часнику і шавлії і варимо ще три хвилини, добре помішуючи.

4. Додаємо гарбуз і перемішуємо суміш, поки вона не буде добре скомбінована. Збільшуємо температуру і додаємо білий винний оцет. Продовжуємо готувати, поки більша частина рідини не випарується.

5. Додаємо цукор, помідори, боби і бульйон і приправляємо до смаку сіллю і свіжомеленим чорним перцем.

6. Доводимо суміш до кипіння, потім ставимо каструлю в духовку на годину.

7. Щоб подавати, викладаємо запіканку в дві великі миски і посипаємо петрушкою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт збитих вершків з вином і цукром.