Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

масло
4 кукурудзяні коржі (близько 19 см)
1 невелика часникова гвоздика
400 г в'ялених помідорів (бажано з травами)
¼-½ ч. л. пластівці чилі (за бажанням)
125 г сиру (зрілого чеддера)
280 г смаженого червоного і жовтого перцю, осушеного
70 г руколи
свіже листя базиліка (за бажанням)
2-3 ч. л. бальзамічного оцту (необов'язково)
подрібнена морська сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

1. Нагріваємо духовгу до 240 градусів. Розпилюємо трохи олії на двох великих формах для випічки і поміщаємо по дві перепічки на кожен. Розпилюємо трохи більше поверх тортильєю, а потім проитраем часником всю корж.

2. Поділяємо нарізані помідори рівномірно між 4 коржами, розклавши їх, але залишивши кордон 1,5 див. Розсипаємо чилі пластівці, якщо використовуєте, і поділяємо сир і перці рівномірно зверху.

3. Кладемо обидві форми в духовку і випікаємо близько 4-6 хвилин (в залежності від того, наскільки гаряча ваша духовка) або до тих пір, поки сир не розтанув.

4. Виймаємо коржі з духовки. Посвпаем руколою і базиліком (при використанні). Приправляємо сіллю і перцем.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сангрії.