Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 250 г

Інгредієнти:

250 г масла
30 г томатної пасти
1 зубчик часнику, подрібнений
½ ч. л. чебрецю
½ ч. л. розмарину
приправа до смаку
тост або гарячий багет для подачі

Приготування:

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

1. Збиваємо масло дерев'яною ложкою до м'якості, а потім додаємо інгредієнти і збиваємо до однорідності.

2. В якості альтернативи додаємо всі інгредієнти в кухонний комбайн і збиваємо до однорідності.

3. Схрещуємо плівку або фольгу і згортаємо, щоб надати форму. Охолоджуємо до готовності до використання.

4. Подаємо на тості або гарячому багеті.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яєчного хлібу з томатами.