Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

3 ст. л. білого винного оцту
6 перців
1 лавровий лист
2 яйця
125 г масла
лимонний сік, сіль і перець за смаком

Приготування:

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 5 серпня: непорозуміння Тельців, критика Левів та загострення Риб Відстрочка і ВЛК: чи зможе ТЦК забрати просто з вулиці Хто та коли може потрапити до житла без дозволу: важливе роз'яснення У ЗСУ заговорили про можливе завершення війни – до чого готуватися
Показати ще

1. Поміщаємо оцет в маленьку каструлю з перчинкамі і лавровим листом. Доводимо оцет до високої температури, поки не залишиться тільки 1 ст. л.

2. Поміщаємо яєчні жовтки в кухонний комбайн з оцтом.

3. Акуратно плавимо масло так, щоб тверді частинки масла впали на дно каструлі.

4. Повертаємо кухонний комбайн і повільно доливаємо масло на яєчні жовтки, поки двигун все ще працює. Соус почне загусати. Коли залишаться тільки тверді частинки масла, зупиніться.

5. Якщо соус надто густий, додаємо трохи гарячої води.

6. Приправляємо до смаку сіллю і перцем і додаємо трохи лимонного соку.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженого рису.