Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

350 мл води
100 мл молока
4 чорних перцю
10 зелених стручків кардамону
зелені насіння фенхелю
кориця
1 ч. л. свіжого імбиру
1 чорний чайний пакетик
цукор, за смаком
сіль, за смаком (необов'язково)

Приготування:

Популярні новини зараз
Строкова служба для жінок: у ЗСУ виступили за загальну мобілізацію Останні копійки відбиратимуть: українців хочуть зобов'язати сплачувати податки за всі перекази на карти Літо розпочнеться з "сюрпризів": у частини українців зросте одна з платіжок за комуналку По дві виплати на місяць: пенсіонерам заплатять підвищені пенсії у червні
Показати ще

1. Нагріваємо воду і молоко в каструлі зі спеціями і імбиром, поки не дійдемо до кипіння. Зменшуємо вогонь і варимо на повільному вогні протягом 15 хвилин. Будьте обережні, так як молоко легко піднімається і кипить.

2. Як тільки обсяг зменшиться до великої чашки, додаємо чайний пакетик і даємо йому варитися одну хвилину або довше, якщо вам подобається міцний чай.

3. Для подачі, проціджуємо в чашку і додаємо цукор або сіль за смаком.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пряного гарячого сидру.