Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
100 г молочного шоколаду
1 червоний чилі, нарізаний
300 мл подвійних вершків
цукрова пудра
Приготування:
1. Поміщаємо шоколад в миску, встановлену над каструлькою, акуратно киплячої води і нагріваємо, періодично помішуючи, поки він не розплавиться.
2. Перемішуємо з перцем чилі. Знімаємо з вогню і залишаємо злегка охолонути.
3. Змішуємо розплавлений шоколад, збиті вершки у великій мисці, потім ложкою викладаємо в сервірувальну тарілку.
4. Для подачі прикрашаємо шматочками чилі і цукровою пудрою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фаршированих яєць з пряностями.