Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

100 г молочного шоколаду
1 червоний чилі, нарізаний
300 мл подвійних вершків
цукрова пудра

Приготування:

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

1. Поміщаємо шоколад в миску, встановлену над каструлькою, акуратно киплячої води і нагріваємо, періодично помішуючи, поки він не розплавиться.

2. Перемішуємо з перцем чилі. Знімаємо з вогню і залишаємо злегка охолонути.

3. Змішуємо розплавлений шоколад, збиті вершки у великій мисці, потім ложкою викладаємо в сервірувальну тарілку.

4. Для подачі прикрашаємо шматочками чилі і цукровою пудрою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фаршированих яєць з пряностями.