Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 300 мл

Склад:

3 ст. л. аквабаба (розсіл з банки нуту)
2 ч. л. діжонської гірчиці
¾ ч. л. солі
¼ ч. л. дрібного білого перцю
2 ст. л. білого винного оцту
250 мл рослинного масла

Приготування:

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Поміщаємо всі інгредієнти в глечик і змішуємо, використовуючи блендер (іммерсійне), до товстої і кремової консистенції - близько 10 секунд. Зберігаємо в герметичному контейнері в холодильнику (він буде зберігатися близько 2 тижнів).

На порталі "Знай.иа" ви також можете знайти рецепт курки Марсала.