Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2-3

Інгредієнти:

250 г рису
30 г масла
3 ст. л. оливкової олії
4 ст. л. ячменю
500 мл курячого бульйону
500 г мідій
30 г свіжого кропу

Приготування:

Популярні новини зараз
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

1. Промиваємо рис в холодній проточній воді.

2. Нагріваємо олію і оливкове масло у великій дрібній каструлі з кришкою. Додаємо ячмінь і варимо 1 хвилину, поки він не стане коричневим. Додаємо промитий рис і варимо 2 хвилини, постійно помішуючи.

3. Наливаємо курячий бульйон, доводимо до кипіння, потім тушкуємо 10-15 хвилин.

4. Розкидаємо мідії над рисом, ставимо кришку на каструлю і тушкуємо ще 4-5 хвилин.

5. Додаємо кріп до рису і мідій перед подачею на стіл.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт веганського майонезу.