Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

Для шоколадного мусу:
300 г тофу
150 г веганского темного шоколаду
1 ванільний стручок, тільки насіння
½ ч. л. анісу
2 ст. л. патоки
сироп агави, за смаком
20 г пластівці мигдалю
Для медових сот
100 г цукру
100 г глюкозного сиропу
2 ст. л. золотого сиропу
сода
Для абрикосів:
1 ст. л. рослинного масла
4 сушеного абрикоса
1 зірка анісу
цукор

Приготування:

Популярні новини зараз
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Показати ще

1. Поміщаємо тофу, аніс, насіння ванілі, патоку і сироп агави у велику миску.

2. Розтоплюємо шоколад в теплостійкій скляній мисці з каструлькою киплячої води. Додаємо тофу. Розливаємо суміш між 4 склянками і ставимо в холодильник.

3. Щоб зробити стільники, беремо деко для випічки. Кладемо цукор, глюкозу і золотий сироп в глибоку каструлю і нагріваємо до тих пір, поки вона не досягне 145 ° (Це займе близько 5 хвилин). Швидко збиваємо в соді. Швидко виливаємо на деко. Відкладаємо, щоб охолонути і затвердіти.

4. Щоб приготувати абрикоси, нагріваємо олію в сковороді. Додаємо абрикоси і анісову зірку і готуємо, поки абрикоси не почне карамелізуватися. Посипаємо дрібкою цукру і залишаємо охолонути.

5. Щоб подавати, посипаємо мигдаль зверху мусу і прикрашаємо абрикосами і сотами.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гарячого шоколадного пудингу.