Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2

Інгредієнти:

160 г тунця
1 ст. л. майонезу
4 ст. л. консервованої кукурудзи
2 м'яких коричневих булочки з непросеяной борошна

Приготування:

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

1. Змішуємо тунець, майонез і кукурудзу в маленькій мисці.

2. Накладаємо цю суміш ложкою на булочки і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смачного супу-пюре з томатами і сочевицею.