Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4


Інгредієнти:
2 середніх огірка
5 ст. л. діжонської гірчиці
2 ст. л. чистого меду
1 ст. л. білого винного оцту
50 г свіжого кропу
сіль і чорний перець
1 х 380 г готового листкового тіста
борошно
1 x 2.5 кг лосось
1 яйце


Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Викладаємо велике деко пергаментом.
2. Нарізаємо огірки уздовж, очищаємо чайною ложкою насіння і нарізаємо шматочками.
3. Поміщаємо огірки в миску з гірчицею, медом, оцтом і дрібно нарізаним кропом. Приправляємо добре сіллю і меленим чорним перцем і відкладіть.
4. Розкачуємо тісто до 40 см на злегка борошняний поверхні.
5. Кладемо одне філе в центр тіста, кладемо половину начинки зверху, а потім накриваємо другим філе.
6. Складаємо тісто по рибі, запечатуючи краю, натискаючи їх разом, залишаючи зазор в центрі, щоб ви могли бачити всередині.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще


7. Змащуємо тісто з великою кількістю збитого яйця і молока і випікаємо протягом 45 хвилин.
8. Подаємо з сумішшю огірка.


На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт брускети з козячим сиром і зеленими бобами.