Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

25 г масла
1 цибулина
2 гілочки свіжого чебрецю
150 г змішаних диких грибів, нарізаних
50 г свіжої кукурудзи
150 г каштанових грибів,
сіль і мелений чорний перець
Для подачі:
1 смажена курка

Приготування:

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

1. Ставимо сковороду на високу температуру. Додаємо масло і цибулю. Обсмажуємо протягом 2-3 хвилин, поки не зм'якне, потім додаємо чебрець і дикі гриби. Обсмажуємо ще 2-3 хвилини, поки вони не стануть м'яким.

2. Додаємо гриби і обсмажуємо протягом 1-2 хвилин, поки не прогріється, а потім за смаком приправляємо сіллю і свіжозамороженої чорним перцем.

3. Подаємо зі смаженою куркою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт імбирного печива.