Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

1 ст. л. рослинного масла
2 ст. л. тайській зеленої пасти каррі (за смаком)
1 ст. л. м'якого темно-коричневого цукру
1-2 товстих стебла лемонграсу
750 г курячого філе
6-8 листків кафіра лайма
400 мл кокосового молока
хороший коктейль тайського рибного соусу або легкий соєвий соус
велика жменька коріандру
½-1 лайм, тільки сік

Приготування:

Популярні новини зараз
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

1. Нагріваємо масло в воке або великій сковороді. Додаємо зелену пасту каррі і цукор і варимо на досить високій температурі близько хвилини, помішуючи лимонною травою, якщо використовуєте. Трохи зменшуємо вогонь і перемішуємо шматочки курки і листя лайма. Додаємо кокосове молоко, рибний соус або соєвий соус і доводимо до кипіння, готуючи протягом 25-30 хвилин, поки не загусне. Перемішуємо в кориандре і лаймовому соку. Додаємо приправу, додавши більше рибного соусу або соєвого соусу, якщо це необхідно.

2. Подаємо з великою кількістю ароматного рису.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смажених грибів з фундуком.