Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
1 ст. л. оливкової олії
1 цибулю, дрібно нарізаний
1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
1 ч. л. кмину
1 ч. л. земляного коріандру
800 г кольорової капусти, грубо нарізані
1 літр курячого або овочевого бульйону
150 мл вершків
Приготування:
1. Суп з кольорової капусти нагріваємо олію в глибокій, важкій каструлі на середньому вогні. Додаємо цибулю і часник і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин або до тих пір, поки він не зменшиться.
2. Додаємо мелений кмин і коріандр і обсмажуємо ще 1-2 хвилини або до отримання аромату.
3. Додаємо нарізану цвітну капусту і курячий бульйон. Доводимо суміш до кипіння, потім зменшуємо вогонь і тушкуємо 8-12 хвилин або поки капуста не стане м'якою. Знімаємо з вогню і відкладаємо, щоб охолодити.
4. Обережно виливаємо суп-суміш в кухонний комбайн і змішати з пюре. Повертаємо приготовану суміш супу в каструлю і додаємо вершки. Приправляємо за смаком, сіллю і свіжомеленим чорним перцем.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт булочок з кленовим сиропом і волоським горіхом.