Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 4
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
3 свіжих манго
250 г цукрової пудри, просіяний
2 лимона, тільки сік
Приготування:
1. Грубо нарізаємо м'якоть манго і поміщаємо в кухонний комбайн з цукровою глазур'ю і лимонним соком. Змішуємо пюре.
2. Переносимо суміш в машину для морозива і заморожуємо її у відповідності з інструкціями виробника.
3. Після заморожування виймаємо і покласти в контейнер. Закриваємо і зберігати в морозилці.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт супа-пюре з кольорової капусти.