Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 12

Інгредієнти:

350 г борошна
2 ч. л. розпушувача
350 г несолоного масла, пом'якшеного
350 г цукру
6 яєць
200 г висушеного кокосу
2 лайма
350 г малини
150 г малинового варення, розведеного невеликою кількістю гарячої води
200 г висушеного кокосу, підсмаженого

Приготування:

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Змащуємо і викладаємо плоску дрібну форму 30 см пергаментом.

3. Для торту, подрібнюємо борошно, розпушувач, масло, цукор, яйця, кокосовий і лаймовий сік разом в мисці (або використовуйте електричний змішувач).

4. Обережно додаємо малину.

5. Наливаємо тісто у форму, потім випікаємо в духовці протягом 25-30.

6. Виймаємо торт з духовки.

7. Даємо торту охолонути, а потім посипаємо висушеним кокосом і кладемо додаткову малину зверху.

8. Для подачі, розрізаємо торт на квадрати.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фаршированих яблук з цибулею.