Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

½ ст. л. оливкової олії
½ цибулини
1 зубчик часнику
½ ч. л. ras-el-hanout
кориця
½ ч. л. коріандру
400 г томатів черрі
2 ст. л. коріандру
2 яйця
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз
Не робіть цього на похоронах: медик попередив про страшну небезпеку Замість серпня - восьмень: в Україні хочуть змінити назви місяців, щоб "не плутатись" Нові виплати для пенсіонерів: кому додатково нарахують до 3000 грн Польша почала депортувати українців: вдома відразу чекає ТЦК
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.

2. Нагріваємо олію на сковороді, додаємо цибулю і часник і смажимо 6-7 хвилин або до тих пір, поки вони не стануть м'якими. Перемішуємо в спеціях і смажимо, помішуючи, протягом ще однієї хвилини.

3. Додаємо помідори і добре приправляємо сіллю і перцем, потім обережно кип'ятимо протягом 8-10 хвилин.

4. Розкидаємо по 1 столовій ложці коріандру, потім розділяємо суміш томатів між двома окремими стравами. Розбиваємо яйце на кожне блюдо.

5. Запікаємо протягом 8-10 хвилин, поки яєчні білки не будуть готові, але жовтки все ще злегка рідкі. Готуємо ще 2-3 хвилини.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ягідного чізкейку в склянці.