Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 10 шт.

Інгредієнти:

300 г шоколадних батончиків, включаючи темний шоколад, молочний шоколад, родзинки, горіховий шоколад
30 г несолоного масла
250 мл подвійних вершків
щіпка солі
100 г подрібнених змішаних горіхів, таких як фісташки, смажені фундуки і мигдаль

Приготування:

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

1. Додаємо трохи води, щоб кипіти в каструлі. Поміщаємо шоколад і масло у велику миску, потім ставимо миску поверх киплячої води. (Не дозволяйте основи чаші доторкнутися до води.) Розмішуємо до розплавлення.

2. Нагріваємо вершки в окремій каструлі майже до кипіння (але не дозволяйте крему досягти точки кипіння). Видаляємо з вогню й даємо охолонути протягом 5 хвилин.

3. Наливаємо теплий крем на розтоплений шоколад і збиваємо до однорідності. Перемішуємо з дрібкою солі.

4. Змащуємо форму для випічки і виливаємо розплавлений шоколад. Відкладаємо в сторону, щоб охолодитися.

5. Після охолодження кладемо на деко.

6. Робимо невеликі порції охолодженої шоколадної суміші чайною ложкою, потім катаємо їх у кульки руками. Звертаємо кожен кульку. Поміщаємо трюфелі на деко або на тарілку і охолоджуємо до готовності. Трюфелі зберігаються протягом 1-2 тижнів.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт запечених яєць з томатами і часником.