Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 6

Інгредієнти:

6 х 150 г філе лосося
сіль і мелений чорний перець
150 г вершкового сиру
маленький часник
½ лимона
25 г свіжих білих панірувальних сухарів
25 г свіжого, грубо тертого пармезану
2 ст. л. нарізаної свіжої петрушки
паприка

Приготування:

Популярні новини зараз
Опалювальний сезон: коли стартує у різних містах України Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Приправляємо обидві сторони філе лосося і кладемо на змащений жиром лист для випічки.

3. Заливаємо вершковий сир з часником, сіллю і перцем і лимонною шкіркою.

4. Поділяємо на шість і розподіляємо зверху кожного філе лосося.

5. Змішуємо панірувальні сухарі, пармезан і петрушку в невеликій мисці і приправляємо.

6. Посипаємо зверху вершковим сиром і паприкою.

7. Випікаємо в духовці близько 15 хвилин.

8. Подаємо негайно, прикрасивши порізаною петрушкою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт трюфелів з козячого сиру.