Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

1 картопля, нарізану в товсті чіпси
2 ст. л. оливкової олії
½ ч. л. паприки
сіль і мелений чорний перець
200 мл вершків
250 г червоного сиру чеддер
1 ст. л. гірчичного порошку
½ ч. л. кмину

Приготування:

Популярні новини зараз
Українці не можуть розрахуватись у магазинах: ПриватБанк почав блокувати платежі "Доставка до ТЦК ще швидше...": експерт відповів, що загрожує школам, лікарням та медичним центрам в Україні Вимоги до стажу зменшили вдвічі: хто вийде на пенсію раніше Заплатити мають всі: українців попередили про важливий податок, готуйте 5280 гривень
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Поміщаємо картопляні чіпси на деко. Поливаємо оливковою олією і посипаємо паприкою. Приправляємо сіллю і свіжомеленим чорним перцем.

3. Поміщаємо в розігріту духовку і запікаємо 15 хвилин.

Для фондю

4. Нагріваємо вершки в каструлі. Додаємо сир, гірчицю і кмин і ваим, поки сир не розплавиться.

5. Подаємо фондю з жирними чіпсами.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт шоколадних трюфелів.